Professionele mondkapjes kopen

De schaarste aan mondkapjes baarde ons zorgen, dus besloten wij ons vakmanschap in te zetten voor de maatschappij. Ook schrokken wij van de veelal hoge prijs die door de consument betaald moet worden voor een mondkapje. Daarom kan je bij ons mondkapjes kopen van professionele kwaliteit voor een normale prijs, voor zowel consumenten als bedrijven.

Prijs mondkapjes:
1 stuk voor €3,50
3 stuks voor €10,-
4 stuks voor €12,-

Bij afname van grotere aantallen maken wij graag een persoonlijke prijsafspraak met u.

Professionele kwaliteit gegarandeerd

De Universiteit Antwerpen heeft de mondkapjes die wij produceren samen met het ziekenhuis ontworpen. Ecotax Filter Techniek te Willemstad heeft hier een model van afgeleid wat de basis is van onze mondkapjes. Het mondmasker maakt gebruik van EN779:2012 klasse F8 filtermedium. Volgens ISO16890 heeft dit mondmasker een efficiëntie van 70% (ISO-ePM1), medische mondkapjes zijn van een soortgelijk materiaal gemaakt.

De werking is vergelijkbaar met een mondmasker dat bij de tandarts gebruikt wordt, en het mondmasker dat u nu veelal gebruikt ziet worden in andere landen in publieke ruimtes (zoals het openbaar vervoer, supermarkt etc.).

Let op: dit is geen FFP2/3 masker dat gebruikt kan worden in ziekenhuizen op intensive care afdelingen. Dit heeft overigens niet te maken met het filter, maar met de afsluiting op het gezicht.

Wij maken mondkapjes in de standaard kleuren zwart en wit, maar hebben ook een aantal kleurrijke opties met verschillende printjes.

U kunt in de winkel langskomen om losse stuks te kopen. Voor de afname van grote aantallen vragen wij u graag om eerst contact met ons op te nemen.

NEEM CONTACT OP voor meer informatie

Telefoon

076 528 4087

E-mail

Rowenamode@gmail.com

Adres

Boschstraat 111,

4811 GE Breda